“Creativity involves breaking out of established patterns in order to look at things in a different way.”

Ik heb een creatief en actief brein. Ik hou ervan om buiten de gebaande paden te denken, mijn rationele denkwijze (tijdelijk) uit te schakelen en zo tot innovatieve ideeën te komen. Ik ben een bezig bijtje en hou van diversiteit. Al kan ik me ook goed op één ding focussen als dit voldoende uitdaging bevat.

“Organising is what you do before you do something, so that when you do it, it is not all mixed up.”

Ik hou van orde en netheid en ben een gestructureerd persoon, hierdoor bewaar ik altijd het overzicht. Chaos kun je dan ook op geen enkel vlak aan mij liëren, echter haal ik wel degelijk voldoening uit orde in chaos scheppen.

“Strategy is a pattern in a stream of decisions.”

Ik ben een strateeg en pak zaken aan vanuit het perspectief op de toekomst. Ik weet waar ik me bevind, waar ik naartoe wil en het pad dat hiervoor bewandeld dient te worden. Hierbij klamp ik me niet koppig vast aan een specifiek actieplan, want met een dosis realiteitszin en een open mind dient een strategie bijgestuurd of vernieuwd te worden. Ik slaag erin om op coördinerende wijze zaken voor elkaar te krijgen en beschik over een organisatorisch talent.

“Persistence is what makes the impossible possible, the possible likely and the likely definite.”

Gaat niet bestaat niet… Door mijn oplossingsvermogen en optimistische blik ben ik ervan overtuigd dat héél veel mogelijk is, als je er maar in gelooft. Ik ben dan ook daadkrachtig, hou van doorpakken en neem initiatief. Hierbij hou ik wel degelijk rekening met mijn omgeving, de doelgroep en het doel.

“Real commitment means doing everything in your power to get things done.”

Ik sta voor kwaliteit en ben van mening dat goed niet goed genoeg is. Hierbij komt de perfectionist in mij naar boven. Ik kan garanderen dat ik geen half werk lever en dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

“The ability to simplify means to eliminate the unnecessary so that the necessary may speak.”

Ik ga efficiënt en doelgericht te werk. Ik weet het kaf van het koren te scheiden en krijg veel gedaan in weinig tijd.

“Enthusiasm is excitement with inspiration, motivation and a pinch of creativity.”

Met mijn enthousiasme, levenslust en sociale én mondelinge vaardigheden weet ik mensen te overtuigen en te motiveren. Ik kijk uit naar de toekomst, koester het verleden en leef in het hier en nu.