Bestuurslid Alles voor de Fatoe + medeorganisator Titty Twister

Stichting Alles voor de Fatoe organiseert evenementen waarbij house muziek en creativiteit de leidraad zijn. Het is de organisatie achter Titty Twister, een terugkerend dance evenement in of in samenwerking met poppodium Grenswerk. Daarnaast host Alles voor de Fatoe met Titty Twister zo af en toe een eigen podium op festivals, waaronder in het verleden op Op Dreef Festival, Stereo Sunday, Solar Weekend Festival en Wild Kingdom Festival.

Website Alles voor de Fatoe
Facebook Titty Twister
Twitter Titty Twister
Instagram Titty Twister

Projectomschrijving

Stichting Alles voor de Fatoe bestaat uit een bestuur van 3 personen: Micha Horowitz, Sjan Horowitz en ik. Wij zijn 3 individuen, samengesmolten door het kernwoord van de stichting: ‘fatoe’ (wat ‘lol’ betekent). Met die mindset organiseren we unieke Titty Twister edities waarbij iedere keer een ander thema geldt, diverse house/techhouse/techno DJ’s aan bod komen, showelementen worden toegevoegd en de locaties wisselen.

Samen zijn we verantwoordelijk voor de totale beleving van dergelijke evenementen, waarbij taken zoals locatie- en themabepaling, boekingen, productie, aankleding en marketing & communicatie vervuld worden.

  • Locatie- en themabepaling: gezamenlijk
  • Boekingen DJ’s: hoofdzakelijk Micha
  • Boekingen overige acts: Sjan en ik
  • Productie: gezamenlijk
  • Aankleding: hoofdzakelijk Sjan
  • Marketing & communicatie: hoofdzakelijk ik
13

Afbeeldingen