Medeoprichter + organisator House of Confetti

Stichting House of Confetti heeft als statutair doel het produceren van culturele en kunstzinnige projecten. Deze projecten zijn gericht op podiumproducties waarbij fashion wordt gecombineerd met andere kunstvormen: van dans, theater, muziek, poëzie tot beeldende kunst (cross-over performance / performance art).

House of Confetti is op initiatief van fashion designer Irene Heldens en mij opgericht.

Het eerste project van House of Confetti is de cross-over performance Rage against the dying of the light.

Website House of Confetti
Instagram House of Confetti
Facebook House of Confetti
Vimeo House of Confetti

Projectomschrijving

Voor Irene Heldens ontstond de behoefte om een platform te creëren waarbinnen ze haar collecties op een nieuwe manier aan de buitenwereld kan tonen. Een manier waarbij rondom een inhoudelijk verhaal een collectie wordt gemaakt die middels een kwalitatief waardig theatraal component een podium krijgt.

Ik ondersteun Irene op organisatorisch, productioneel en commercieel vlak. Dankzij mijn begrip van het creatieve proces en mijn kennis kan de visie van Irene maximaal worden ontwikkeld.

Irene zal binnen House of Confetti altijd fungeren als artistieke motor en waarborgt kwaliteit door samenwerkingsverbanden aan te gaan met partners die haar artistieke visie kwalitatief weten te vertalen naar een podiumproductie.

1

Afbeelding