Regie dans

Regie assistent dansvoorstelling ‘Gravity… 20 jaar dans’
Regie assistent / regisseur dansvoorstellingen Jump ‘n Jazz
Eindregie dans ‘The Wall’ Grenswerk
Eindregie dans ‘Niets menselijks is ons vreemd’ Museum van Bommel van Dam

Website Grenswerk
Instagram Grenswerk
Facebook Grenswerk
Twitter Grenswerk
Website Museum van Bommel van Dam
Instagram Museum van Bommel van Dam
Facebook Museum van Bommel van Dam

Gravity en Jump ‘n Jazz zijn niet meer actief.

Projectomschrijving

Ik ben binnen enkele projecten, waarbij dans de hoofdzaak of een onderdeel was, betrokken geweest op het gebied van regie.

Zo ben ik als regie assistent betrokken geweest bij de voorstelling ‘Gravity… 20 jaar dans’ van Hanny Vinken, waarbij ik met name het overzicht over het podium en het zijtoneel moest houden en als vraagbaak diende voor dansers en crew. Daarnaast ondersteunde ik de regisseur bij het opstellen van het draaiboek, de bespreking van het lichtplan met de lichttechnicus en de bespreking van het geluidsplan met de geluidstechnicus.

Ik ben als regisseur betrokken geweest bij enkele voorstellingen van Jump ‘n Jazz, onder leiding van Hanny Vinken. Hierbij stond ik tijdens de voorstellingen in contact met de licht- en geluidstechnici om het licht, geluid en decor aan te sturen. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de zaken genoemd in bovenstaande alinea.

Binnen het project ‘The Wall‘ van poppodium Grenswerk heb ik de regie gehad over de dansperformance die geïntegreerd was in het concert.

De tentoonstelling ‘Niets menselijks is ons vreemd’ in Museum van Bommel van Dam werd geopend met een dansperformance waarover ik de regie heb gehad.

4

Afbeeldingen